BLOGI

Matkalla täydelliseen pihasaunaan. Sinäkin?

March 11, 2018

Tervehdys! 

 

Ensimmäinen NEW SAUNA -blogin kirjoitus edessä :) Ajattelin tässä postauksessa kertoa millaisen perustuksen päälle NEW SAUNA -mallisto on nostettu. Kommentteja, mielipiteitä ja kritiikkiä otetaan mielellään vastaan. 

 

"Intohimosta täydelliseen saunaan" valikoitui NEW SAUNA -malliston tieviitaksi. Tämä tieviitta tai slogan on perujaan intohimosta, jolla saunamalliston valmistus- ja yhteistyökumppani Hirsituote Humalajoki Oy* on 15 vuoden ajan valmistanut hirsirakennuksia ja valmissaunoja. Tuota intohimoa haluamme jalostaa niin, että mahdollisimman moni saunaprojekti tulee päätymään täydelliseen saunakokemukseen.

 

Muttei se niin helppoa, arjessa ja kiireessä hyvät ajatukset sattuu toisinaan unohtumaan. Laadimmekin itsellemme "huoneentaulun", jossa avataan tekemisemme  perusta:

  • Kokemuksen ja osaamisen hyödyntäminen. NEW SAUNAt valmistetaan yli tuhannen valmissaunan kokemuksella, moderneissa tuotantotiloissa sisällä. 

  • Selkeä ja moderni tyyli. Kuhunkin saunamalliin tuodaan elementtejä, joita muuttamalla saunoista voidaan tehdä asiakastoiveiden mukaisia.

  • Tinkimätön laatu. Saunat valmistetaan parhaista materiaaleista, laadusta tinkimättä. Saunamalliston hirret ovat jykevää 88mm lamellihirttä ja saunat varustetaan kotimaisella Harvian kiukaalla.

  • Helppous. Saunat toimitetaan koottuna, täysin varusteltuna ja saunan ostajasta välitetään koko projektin ajan. Hinnat sisältävät täysin varustellun saunan, konstailematta. 

  • Markkinahintoja selvästi edullisempi. Päätimme tehdä valmissaunamallistosta selvästi markkinahintoja edullisemman työskentelemällä niin alihankinta-, valmistus- ja myyntikustannusten kanssa.

Tässä blogissa pyritään avaamaan kolme asiaa joiden avulla uskomme saavuttamme tavoiteltavan hintatason. 

 

Hirsituote valmistaa vuosittain noin 300 hirsirakennusta ja on siten merkittävä asiakas hirsi-, ovi-, ikkunatoimittajille. Myös sitoutuminen Harvian kiuastoimitukseen on tehnyt Hirsituotteesta yhden isoimmista kotimaisista asiakkaista. Nämä tekijät varmistavat kilpailukykyisen hinnan materiaalitoimitusten osalta.

 

NEW SAUNA -malliston suunnittelussa on panostettu vahvasti saunojen valmistettavuuteen. Puumateriaalit voidaan asentaa paikalleen ilman hukkapaloja, ikkuna-ja oviratkaisut ovat harkittuja. Saunat ovat mitoitettu maksimi kuljetusleveydet huomioonottaen. Tärkein tekijä valmistuskustannuksessa on kuitenkin henkilöstön osaaminen ja intohimo, siitä tämä ei jää kiinni. 

 

Tärkein asia tavoitehintaa suunnitellessa on myyntiin ja markkinointiin liittyvät kustannukset sekä myyntikate. Tyypillisesti tämä osuus nostaa merkittävästi kuluttajatuotteiden hintaa. Haluammekin tehdä myynnin toisella tavalla, teidän saunojien hyödyksi. Teemme markkinoinnin mahdollisimman pitkälle netissä, kustannustehokkaasti. Uskomme että investoimalla asioiden hyvin hoitamiseen, kohtuulliseen hintaan tulemme saamaan tarinoita jotka siivittävät NEW SAUNA -mallistoa paremmin kuin osallistumalla kallisiin messutapahtumiin tai rakentamalla laajaa myyntiverkostoa. 

 

​*NEW SAUNA -mallisto toteutetaan yhteistyössä Hirsituote Humalajoki Oy:n ja NewSauna Tmi:n kanssa. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© NewSauna Tmi

NewSauna Tmi | hanna@newsauna.fi | Puh: 050 323 3270

NEW SAUNA -mallisto toteutetaan yhteistyössä Hirsituote Humalajoki Oy:n kanssa