BLOGI

Pihasauna rahoituksella

May 18, 2019

Pihasaunan hankinta on iso päätös. Rakentaako itse vai ottaako valmiina ammattilaiselta? Valitako materiaaliksi luotettava hirsi vai uusi tulokas CLT? Jne jne. Lisäksi pohdittavaksi tulee, mikä olisi järkevin tapa rahoittaa pihasaunan hankinta?

 

Olisiko parasta siirtää rahaa sivuun ja kun pihasaunan budjetti on kerääntynyt niin hankkia pihasauna. Vai nopeuttaako pihasaunaprojektia rahoittuksen avulla. Verkkokauppayhteistyön kautta NEW SAUNAn pihasaunat ovat hankittavissa joustavan, nopean ja kustannustehokkaan rahoituksen avulla. 

 

 

Talotuote on valikoitunut NEW SAUNAn verkkokauppayhteistyökumppaniksi. Heidän kauttaan pihasaunan voi hankkia hyödyntäen Opuuspankin rahoitusta. Rahoitushakemus tehdään talotuote.fi -verkkokaupassa. Saatuasi myönteisen rahoituspäätöksen, voit hankkia pihasaunan kätevästi Talotuotteen nettikaupasta. Ohessa linkki Talotuotteen pihasaunaosioon linkki

 

Mikäli haluat muokata valmista mallistoa, otathan yhteyttä Talotuotteen asiakastukeen tai NEW SAUNAn saunaesittelijään.

 

 

Talotuote.fi on netissä toimiva rautakauppa, joka tarjoaa laatumerkit kattavasta valikoimasta. Talotuotteen tarkoituksena on toimia suoraviivaisesti, tehokkaasti ja luotettavasti asiakkaiden hyväksi.

 

OP-ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. OP:lla on Suomessa yli neljä miljoonaa asiakasta, joista vuonna 2016 noin 1,7 miljoonaa on samalla Osuuspankkien omistaja-asiakkaita. 

 

.   

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© NewSauna Tmi

NewSauna Tmi | hanna@newsauna.fi | Puh: 050 323 3270

NEW SAUNA -mallisto toteutetaan yhteistyössä Hirsituote Humalajoki Oy:n kanssa