BLOGI

Oletko pohtinut pihasaunan hankkimista tulevalle kesälle?

January 26, 2019

Talvena 2018/2019 vankka lumivaippa on peittänyt tienoon ihan eteläisintä Suomea myöden. Hiihtoladut ja jäät täyttyvät talviurheilijoista. Silti on ollut ilo havaita, että monen mielestä juuri nyt on erinomainen ajankohta pohtia ja suunnitella tulevaa kesää ja mahdollista pihasaunaprojektia. Tutustuminen kannattaa aloittaa tutkimalla markkinoilla olevia vaihtoehtoja. Vaihtoehtoja on mukavasti tarjolla ja jokaiseen tarpeeseen löytynee jotakin.

Olemme pyrkineet tekemään NEW SAUNAn pihasaunamallistosta tyylikkään näköiseksi ja laadukkaaksi. Mallistolle on tehty selkeä ja läpinäkyvä hinnasto sekä varmistettu että hinnat ovat markkinahintoja huokeampia. Olemme myös panostaneet siihen, että pihasaunan ostotapahtumasta jää mukava muisto.

 

Pihasaunaprojektin alkuvaiheessa kannattaa keskustella kunnan/kaupungin rakennusviraston kanssa selvittäen onko tontilla esteitä tai reunaehtoja pihasaunan rakentamiselle. Kokemukemme perusteella kun vaaditut asiakirjat täytetään alustalähtien huolellisesti, niin rakennuslupaprosessi on ihan myönteinen kokemus :) Autamme myös rakennuslupaan liittyvissä asioissa.

 

Kevät on pihasaunatoimitusten kulta-aikaa. Tuotanto käy täysillä, toimitusajat pitenevät ja tarjouspyyntöjä tipahtelee. Sen vuoksi talvi on erinomainen aika käynnistää oma pihasaunaprojekti. Vaikka NEW SAUNAn kanssa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää. Blogipostauksen yhteydessä talvikuvia Sauna 24 pihasaunasta.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© NewSauna Tmi

NewSauna Tmi | hanna@newsauna.fi | Puh: 050 323 3270

NEW SAUNA -mallisto toteutetaan yhteistyössä Hirsituote Humalajoki Oy:n kanssa