PIHASAUNAT LÖYLYVALMIINA JA KOTIIN KULJETETTUNA

Modernit pihasaunat ja saunamökit valmistetaan vankasta lamellihirrestä täysin kotimaisena käsityönä. Saunat toimitetaan koottuna ja täysin varusteltuna ympäri suomea - avaimet käteen periaatteella. Moderni a pihasaunamallistoa voidaan käyttää jopa ympärivuoden. Oleskelutilan eristys lattiassa ja katossa, jykevä lamellihirsi sekä kevyttakka tuovat mukavan lämmön oleskelutilaan. 

NEW SAUNAn modernit pihasaunat tunnetaan selväpiirteisestä ja modernista muotokielestä, tilan tunteesta sekä laadukkaista materiaaleista. Pihasaunat on varustettu suurilla ikkunoilla, jotka tuovat valoa sekä tilaa. Haluamme olla markkinahintoja edullisempi toimija, kiinnittämällä huomion saunamökkien käytännöllisyyden ja laadun lisäksi saunojen valmistettavuuteen.

PIHASAUNAT

MODERNI PIHASAUNAMALLISTO MONEEN TARPEESEEN

Pihasaunat toimitetaan koottuna, löylyvalmiina ja kotiinkuljetettuna. Moderni pihasaunamallisto koostuu kolmesta pohjavaihtoehdosta, joita voidaan muokata vastaamaan yksilöllisiä saunamökkitarpeita.

Pihasaunat on nimetty niiden tilavuuden perusteella, niin että esimerkiksi Sauna 24 tarkoittaa saunamökin olevan kooltaan noin 24 m2. Saunamökit ovat tyyliltään samankaltaisia, joten niistä on koottavissa laajempi kokonaisuus, joka voidaan liittää yhteen esimerkiksi terassilla.

Malliston suurin saunamökki, Sauna 24 on saunarakennusten ehdotonta aatelia. Upeat puitteet tarjoavat mahdollisuuden nauttia kesä- ja talvi-illoista sekä perheen että ystävien kesken. Varastotila antaa mainion paikan tavaroiden ja puutarhavälineiden säilytykseen tai vaihtoehtoisesti varastotila voidaan liittää osaksi oleskelutilaa. 

 

Sauna 16 on moderni pihasauna, jossa yhdistyy tyylikäs löylyhuone ja valoisa oleskelutila. Suuret ikkunat tuovat valon sisälle ja luovat viimeistellyn tyylin pihasaunalle.

Sauna 7 on tyylikäs hirsisauna, joka sopii jokaiseen pihaan ja mökkirantaan ja antaa takuuvarmat leppoiset löylyt.

MUUNNELTAVUUS

PIHASAUNAN MUUNNELTAVUUS JA LISÄVARUSTEET

Modernin pihasaunamalliston suunnitteluvaiheessa on pohjamallien käytettävyys, valmistettavuus ja varustelu pyritty optimoimaan. Valmiiden pihasaunojen hinnat on laskettu täyden varustuksen sisältävän toimitussisällön mukaan ja sisältäen mm. jykevän 88mm lamellihirren. Saunat toimitetaankin löylyvalmiina - avaimet käteen toimituksina.

Kattavan vakiotoimitussisällön lisäksi NEW SAUNA  tarjoaa lisävarustelupaketteja asiakaskohtaiseen räätälöintiin. Tutustu asiakkaille yksilöllisesti suunniteltuihin pihasaunatoteutuksiin täällä

 

Varustele moderni pihasaunasi haluamillasi lisävarusteilla tehdäksesi saunasta omannäköisesi.Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeisiisi sopiva saunarakennus:

​​​

  • Ikkunoiden koko ja paikka sekä pohjan järjestys ovat muunneltavissa maisemaan ja käyttötarpeeseen sopivaksi 

  • Oleskelutilan isot kiinteät ikkunat voit halutessa vaihtaa lukittavaan terassi-/liukulasitukseen. 

  • Pihasaunan hirren vahvuus on muutettavissa käyttötarkoitukseen sopivaksi.

  • Vakiotoimituksessa saunamökin nurkat toteutetaan ns. ristinurkkatekniikalla toteutettuna. Saunamökit on kuitenkin toteuttavissa myös ns. lohenpyrstönurkkatekniikalla. 

  • Vakiotoimitussisältöön kuuluuu modernit kuusilankkulauteet. Pihasaunamallistoon on suunniteltu tyylikkäät tuppeensahatut haapapelkkalauteet, jotka antaa saunallesi tyylikkään ilmeen. Haapa johtaa miellyttävän hitaasti lämpöä eikä lehtipuuna sisällä lainkaan pihkaa, joten se on aivan erinomainen valinta saunamateriaaliksi. Tuote on valmistettu kotimaisena käsityönä.

  • Tuppeensahatun laudan reunoja ei ole tasattu, vaan puun rungon alkuperäinen pinta on tallella. Huomioithan, että tästä syystä laudan luonnollinen leveys viehättävästi vaihtelee, joten vierekkäisten lautojen väliin jää rakoja ja tuotemitat ovat näiltä osin suuntaa-antavia.

  • Vakiotoimitusisältöön kuuluu Harvia Pro 20 ES kiuas + riippumallin vesisäiliö 22l. Lempeät löylyt tarjoaa järeämpi Harvian Legend 240 kiuas, johon on saatavissa näyttävä kivitäytteinen Harvia Legend vedenlämmitin.

  • Tarjoamme sopivan terassipaketin saunamallin ja -ympäristön vaatimusten mukaan. Terassi toimitetaan koottuina elementteinä.

  • Sauna kuljetetaan asiakkaan tilaamaan kohteeseen.

​​​

VALMISTUS

MARKKINAHINTOJA EDULLISEMMIN JA LAADUKKAAMMIN

NEW SAUNA modernit löylyvalmis pihasaunat valmistetaan Hirsituote Humalajoen nykyaikaisissa tuotantotiloissa Keski-pohjanmaalla. Vuosien saatossa hiotut valmistusmenetelmät, omat hirren työstökoneet sekä koetut materiaalit luovat perustan laadukkaalle ja kustannustehokkaalle valmistukselle.

 

Onnistuneen pihasaunaprojektin tärkein edelletys on kuitenkin yli tuhannen valmistetun saunan kokemus ja tuotannon intohimoinen pyrkimys valmistaa täydellinen sauna. Siksi "Intohimosta täydelliseen saunaan" valikoitui NEW SAUNA -malliston sloganiksi. Tuota intohimoa haluamme jalostaa niin, että mahdollisimman moni saunaprojekti tulee päätymään täydelliseen saunakokemukseen.

 

Haluamme toteuttaa modernit pihasaunaprojektit markkinahintoja edullisemmin ja laadukkaammin. Edellytyksenä on tarkka ja kustannustehokas toimittajaverkosto  ja sen hallinta. Hirsituote Humalajoen suuren vuosivolyymin ansiosta nämä edellytykset toteutuvat.

Modernin pihasaunamalliston suunnittelussa on panostettu vahvasti saunojen valmistettavuuteen. Puumateriaalit voidaan asentaa paikalleen ilman hukkapaloja, ikkuna-ja oviratkaisut ovat harkittuja. Saunat ovat mitoitettu maksimi kuljetusleveydet huomioonottaen. Tärkein tekijä valmistuskustannuksessa on kuitenkin henkilöstön osaaminen ja intohimo. 

 

Tärkein asia pihautavoitehintaa suunnitellessa on myyntiin ja markkinointiin liittyvät kustannukset sekä myyntikate. Teemme markkinoinnin ja myynnin mahdollisimman pitkälle netissä, kustannustehokkaasti.

© NewSauna Tmi

NewSauna Tmi | hanna@newsauna.fi | Puh: 050 323 3270

NEW SAUNA -mallisto toteutetaan yhteistyössä Hirsituote Humalajoki Oy:n kanssa