• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Meille on tärkeää, että pihasaunan hankinta on helppoa ja miellyttävää. Pihasaunakonseptimme selkeä mallisto ja mahdollisuus huomioon ottaa yksilölliset toiveesi varmistavat onnistuneen hankinnan. Tälle sivulle olemme keränneet tietoa, kokemuksia ja ideoita pihasaunaprojektin onnistumisen varmistamiseksi. Askarruttaako sinua pihasaunan lupa-asiat, aikataulu vai haluatko inspiraatoita pihasaunan sisustamiseen? Mukavia lukuhetkiä!

PIHASAUNAN HANKINNASSA HUOMIOITAVAA

REFERENSSI

BLOGISTIN PIHASAUNAPROJEKTI: PIHASAUNA VALMIINA TONTILLE

Sydäntalvella aloimme etsiä mieheni kanssa pihasaunaa mökkitontille järven rannalle Keski-Suomeen. Selasimme kymmenittäin vaihtoehtoja. Haaveissamme oli hirsinen valmissauna, joka sopisi hengeltään tulevan mökin moderniin tyyliin. Toivoimme reilunkokoista löylytilaa ja pukuhuonetta. Haaveilin, että lauteilta voisi katsella järvelle. Villeissä unelmissa mietin, että olisihan sen hienoa, jos sauna tarjoilisi lisämajoitustilaa vieraille. Potentiaalisia löytyi, mutta ne karahtivat yksi toisensa jälkeen liian kovaan hintaan, tyyliseikkoihin tai epämääräisiin toimitussisältöihin. Näin kirjoittaa sisustus- ja elämäntyyliblogisti Kerttu Pylvänäinen. Tutustu täältä tarkemmin Kertun pihasaunaprojektiin.

REFERENSSI

Virtain Vaskivesi on vireä maalaiskylä Pohjois-Pirkanmaalla, jonka väkimäärä kaksinkertaistuu kesäaikaan suuren kesämökkimäärän myötä. Vesistöjen äärellä Marko Maijala pyörittää Sängenniemen Lomahuvilat -yritystä, joka vuokraa tasokkaita lomahuviloita ympärivuotiseen käyttöön.  Tutustu täältä tarkemmin Markon rantasaunaprojektiin.

AMMATTILAISEN RANTASAUNA: ETSIN MODERNIA RANTASAUNAA

PINTAKÄSITTELY

Joko olet pohtinut, miltä haluaisit oman modernin NEW SAUNA- pihasaunasi näyttävän? Perustoimituksessa saat rakennuksen hirsipinnan kertaalleen käsiteltynä ulkopuolelta kuulto-öljykäsittelyllä. Halutessasi voit tilata saunan täysin käsittelemättä ja päättää itse, millaisen ulkoasun haluat tai vaikka sovittaa sävyt yhteen talosi tai mökkisi kanssa. Tässä muutamia vinkkejä modernin pihasaunasi käsittelyyn. Tutustu esimerkkisaunan käsittelyyn. 

YKSI MALLI - MONTA TYYLIÄ: MODERNIN PIHASAUNAN PINTAKÄSITTELYT

SISUSTAMINEN

VINKKEJÄ SAUNAMÖKIN SISUSTUKSEEN

Moderni saunamökki antaa puitteet kauniille sisustukselle.  Avara tupa mahdollistaa monenlaiset käyttötarkoitukset, joten ensimmäiseksi on hyvä kartoittaa, mitkä ovat oman saunamökin pääkäyttötarkoitustavat. Tutustu esimerkki saunamökin sisustukseen. 

PÄÄVAIHEET

TYYPILLISEN PIHASAUNAPROJEKTIN VAIHEET

Pihasaunaprojekti kannattaa aloittaa pohdiskelemalla saunan käyttötarkoitusta, haluttua tyyliä, omaa budjettia ja oman työn osuutta.  Mikäli pidät NEW SAUNA -malliston tyylistä ja haet markkinahintoja edullisempaa vaihtoehtoa, haluamme olla toteuttamassa sinulle saunan. 

Tänne olemme koostaneet pihasaunaprojektin rakentamisen tyypilliset vaiheet, joita seuraamalla pihasaunaprojekti saadaan läpivietyä, toivon mukaan yhdessä tuumin. 

© NewSauna Tmi

NewSauna Tmi | hanna@newsauna.fi | Puh: 050 323 3270

NEW SAUNA -mallisto toteutetaan yhteistyössä Hirsituote Humalajoki Oy:n kanssa